Ville du bruge et stykke værktøj der ikke virkede?

hammer-lilleForhåbentligt ikke…men det er lige netop det mange håndværkere er tvunget til med deres hjemmeside.

[quote type=”small” align=”left”] Men hvis man ikke er ekspert i internet marketing,  har man ingen chance for at opdage at ens hjemmeside kun skaffer en brøkdel af de kunder der findes på nettet. [/quote]

Det kan vi gratis ordne for dig

Det tager os maks 10 minutter at afgøre om din hjemmeside kan forbedres væsentligt. Det er vores erfaring at 8 ud af 10 hjemmsider, kan “tunes” så de skafer mange flere kunder. Udfyld formularen lidt længere nede, det kan bliver de bedste 2 minuter du har brugt nogensinde.

Den gode nyhed; Flere kunder koster sjældent mere.

Ligesom godt værktøj, og gode medarbejder tjener sig hjem, så er en god hjemmeside en særdeles god investering, som kan blive til en online pengemaskine.  Dete er oftest muligt at blive den førende håndværker i lokal området. Udfyld formularen længere nede, så laver vi en gratis gennemgang af din hjemmeside, og viser hvike udgifter og indtægter der er forbundet med at få flere kunder.

Hvad koster det så?

Så sidder du og tænker “jamen de skal da også have penge for det”  og selvfølgelig skal vi det.  Men vi kan let dokumentere at der er mange penge at tjene for dig,  så vi kan tilbyde kun at få penge for de kunder du får, hvilket sikrer at du får overskud fra dag 1.

Ja tak, lav et gratis og uforpligtende tilbud

[box color=”orange” icon=”accept”]

[contact-form-7 id=”117″ title=”Contact form 1″]

[/box]

Få Resultater der virkelig kan mærkes

Billedet herunder viser besøgstal på en lille lokal håndværkers hjemmeside, i løbet af 1 år er det lykkedes det os at 5 doble antallet af kunder der kontakter ham fra hjemmesiden.

Billedet viser en lokal håndværker der i løbet af 1 år har 5 doblet antallet af kunder der kontakter ham fra hjemmesiden

Billedet viser en lokal håndværker der i løbet af 1 år har 5 doblet antallet af kunder der kontakter ham fra hjemmesiden

Forløbet har været sådan en stor succes for håndværkeren, at han;

  • Har  sparet mere på anden annoncering, end han har betalt os.
  • Han har travlere end nogensinde før, i sine 20 år som selvstændig.
  • Han har tjent mere  de sidste 12 måneder, end nogensinde før.

Er du ikke mester selv?

Så vis ham fluks dette tilbud, mester bliver glad fordi du vil hjælpe, og du kan være med til at bevare din arbejdsplads.